Fiat X1/9 Club Nederland
1 maart 2014

Het nieuwe seizoen is weer begonnen!


Vanwege de zachte winter zijn er al verschillende X1/9's de weg op geweest dit jaar. Nu kan het nog! Vanaf volgende winter is het verplicht binnenblijven van december t/m februari!

 

Categorie: Nieuws
Ingezonden door: Nicolette

De activiteiten staan binnen de club ook altijd op een wat lager pitje in het winterseizoen maar er wordt achter de schermen toch doorgewerkt aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen!

De evenementenagenda wordt steeds completer. De uitnodiging voor de clubdag op 15 juni staat zelfs al online! Check de agenda regelmatig voor de updates.

Ook zijn er weer wat foto's en verslagen bijgekomen van de afgelopen evenementen. Het verslag van Zeeuws-Vlaanderen is nu aangevuld met een uitgebreide fotoreportage.

Bij de pagina waar de belangrijke links staan vermeld is nu ook een link geplaatst van de FEHAC. Deze organisatie is de belangenbehartiger van ruim 200 aangesloten oldtimerclubs. Neem eens een kijkje op deze pagina om te zien wat ze voor ons kunnen betekenen.

En oh ja! Niet geheel onbelangrijk: Piet Pool is afgelopen jaar na zijn aftreden als penningmeester benoemd tot erelid van de club! Dit wordt natuurlijk ook op deze site gemeld en wel op de pagina van het bestuur. Gefeliciteerd Piet!