Fiat X1/9 Club Nederland
1 augustus 2016

Fiat X1/9 register Nederland


Beste clubleden,

Ik ben begonnen met het maken van een Fiat X1/9 register Nederland.
Dit is een zo compleet mogelijke lijst met gegevens van Nederlandse X1/9s.
Het betreft dus ook in NL geïmporteerde X1/9s en origineel in NL geleverde X1/9s die inmiddels gesloopt of geëxporteerd zijn.
Categorie: Nieuws
Ingezonden door: Nicolette

Met dank aan Piet Pool heb ik tijdelijk het clubarchief tot mijn beschikking waar veel leden sinds 1986 informatie aan hebben toegevoegd. Daarnaast heb ik een lijst van de RDW met alle nu gekentekende X1/9s in NL. Dit samen vormt de basis van mijn register. Echter zijn deze lijsten niet helemaal
compleet en daarom vraag ik alle leden om hulp.

Heb je een X1/9 of heb je er ooit een gehad (kunnen er ook meerdere zijn) dan zou ik daarvan heel graag (extra) informatie willen toevoegen aan het register. Dit ongeacht het type X1/9 en de huidige staat (restauratie, sloop, import/export, verkocht).  Wil je bijdragen aan het register, stuur mij dan een mailtje met vermelding van het kenteken van de X1/9. Dan kan ik aangeven welke informatie er al is en welke er ontbreekt in het register.

Een extra oproep aan alle eigenaars van een Serie Speciale of een Lido; ik ben erg geïnteresseerd in de stickernummers op het rechter voorscherm.

Ik hoop clubleden in de toekomst te kunnen voorzien van gewenste informatie en leuke weetjes in toekomstige clubbladen. En bovendien specifieke antwoorden te kunnen geven aan huidige eigenaars die de hele geschiedenis compleet willen hebben voor bijvoorbeeld een restauratie.

Alvast heel hartelijk dank voor de genomen moeite.

Louis Sindoni

e-mail: Lamboluigi@hotmail.com