Fiat X1/9 Club Nederland
23 augustus 2017

Lex


Beste leden van de Fiat Bertone X1/9 Club Nederland,
Tot ons grote verdriet moeten wij jullie meedelen dat onze vriend en bestuurslid Lex Kuckelkorn op 19 augustus 2017 is overleden. Lex was 66 jaar.

Categorie: Nieuws
Ingezonden door: Nicolette

Ondanks zijn lichamelijke tegenslagen bleef Lex vrolijk en optimistisch en genoot hij, samen met Ine, van onze clubdagen en clubreizen, zoals dit jaar nog in mei naar de Franse Drôme.

Bijgaand treffen jullie de overlijdenskaart van Lex aan met gegevens over persoonlijk afscheid nemen op woensdag 23 augustus en zijn uitvaart op zaterdag 26 augustus om 14.00 uur in Hof van Gaia, Brughofweg 25, 6468 PB in Kerkrade.

Op verzoek van Ine, Maud en Christian zullen wij de rouwauto die Lex van het uitvaartcentrum in Schinnen, vervoert naar Kerkrade, waar de afscheidsdienst wordt gehouden, begeleiden met onze eigen X1/9's, als eerbetoon aan Lex. Schoonzoon Christian zal met de blauwe X1/9 van Lex voorop rijden.

Diverse leden hebben al toegezegd om met hun X1/9 hieraan mee te doen.

Verzoek: zouden jullie ons willen opgeven op warner.elgersma@hotmail.com indien:

- jullie de uitvaart van Lex in Kerkrade bezoeken en met hoeveel personen?

- of jullie óók met de X1/9 mee willen rijden van Schinnen naar Kerkrade. Vertrek vanaf uitvaartverzorging Paffen, Breinderveldweg 17a, 6365 CM in Schinnen om precies 12.15! (graag iets eerder daar aanwezig zijn).

Wij zullen Lex met zijn enthousiasme en toewijding als secretaris/penningmeester missen en wensen Ine, Maud, Christian en Jules veel sterkte toe.

 

Henk Martens

Warner Elgersma