Fiat X1/9 Club Nederland
2 juli 2017

Clubdag Ohé en Laak 2 juli 2017


Na in 2009 een clubweekend te hebben georganiseerd en in 2012 een clubdag, vonden wij het weer eens tijd worden om een clubdag voor de X1/9-’familie’ te organiseren in het mooie Limburgse land. Om 10 uur werd iedereen bij ons thuis verwacht voor koffie en Limburgse vlaai.

Categorie: Verslagen
Ingezonden door: Nicolette

(wel droog maar niet erg warm) waren we uitgeweken naar de garage van de buren (mijn ouders).

Alles stond in de garage klaar en iedereen kon zelf koffie en vlaai pakken en even gezellig een praatje maken met de andere clubleden.  

Rond 11.00 uur werd het tijd om aan het eerste deel van de toertocht  te beginnen, ongeveer 50 km. De route voerde gedeeltelijk door het mooie Limburgse land en een gedeelte door Belgisch Limburg om zo vervolgens rond 12.30  uur bij de ’Tourist’ in Weert aan te komen voor een gezamenlijke lunch.

De lunch werd buiten op het terras genoten onder een overkapping, hetgeen goed uitkwam want het begon een klein beetje te regenen. Maar na de lunch was het weer droog en kon iedereen het dak weer van z’n X afhalen.

Rond 14.00 vertrek voor het tweede gedeelte van de tocht, ongeveer 80 km. Deze tocht voerde door verschillende pittoreske dorpjes en mooie buitenweggetjes waar zelfs leden die uit de buurt kwamen het bestaan niet van af wisten. In dit tweede gedeelte was er genoeg ruimte om iets te bezichtigen of ergens een terrasje te pakken (het weer was inmiddels een heel stuk verbeterd).

Rond 16.30/17.00 uur werd iedereen weer verwacht in Ohé en Laak bij brasserie de Maasterp, waar ons een heerlijk 3-gangen menu te wachten stond. Ook hier hebben we weer een hele tijd buiten op het terras in de zon gezeten en gezellig gekletst en vooral veel gelachen.

Al met al vonden wij het weer erg leuk om deze dag voor jullie te organiseren en er samen  met jullie een mooie dag van te maken.

Wij vonden het geslaagd  en daarom zal dit niet de laatste keer zijn dat wij een clubdag organiseren.

 

Tot de volgende clubdag

 

Groeten van, Roger en Mascha Klesman