Fiat X1/9 Club Nederland
15 april 2007

Jaarvergadering Doesburg


Harm en Ben hebben voor ons een geweldige clubdag georganiseerd in de IJsselhoeve in Doesburg. Rond 10 uur werden we ontvangen met koffie en een geweldige taart met de afbeelding van een X1/9 erop. Zonde gewoon om hem te moeten aansnijden! Rond 11 uur was er de jaarvergadering waarin het bestuur aan iedereen vertelde hoe de club er voor staat en daar hoeven we niet over te klagen! Ook was het weer tijd voor de 3-jaarlijkse bestuursverkiezing. Aangezien er geen nieuwe aanmeldingen waren en de huidige bestuursleden er nog steeds zin in hebben was ook dit punt snel afgehandeld.

Categorie: Verslagen
Ingezonden door: P.Oosthoek
Henk Bartels werd nog even in het zonnetje gezet als dank voor al zijn inzet voor de club. Door omstandigheden heeft hij zijn lidmaatschap opgezegd en omdat hij jarenlang mensen van de club heeft bijgestaan als actief TC-lid werd hij vandaag uitgenodigd deze clubdag bij te wonen op kosten van de club.

Na de vergadering werd er geluncht. Er was een uitgebreid buffet met warme en koude gerechten. Iedereen heeft zitten smullen. Rond half 2 's middags maakten we ons op voor het vertrek om een prachtige route te gaan rijden in de omgeving van Doesburg. Het weer was vandaag geweldig. We hopen dat dit een voorteken is voor de rest van het seizoen! Tijdens de rit moesten we nog goed opletten want er werden vragen gesteld! Na afloop zou er een kleine prijsuitreiking zijn voor de mensen die de meeste goede antwoorden hadden gevonden. Er werden 5 prijsjes uitgereikt!
Na afloop stond in de eetzaal weer een geweldig buffet klaar en gingen we aan de slag met de Hutselpan. Het lijkt op gourmetten maar dan in een grotere pan waar je met meerdere tegelijk in kan bakken.
Het was erg gezellig en onze dank gaat uit naar Harm en Ben voor de geweldige organisatie van een prachtige dag! Onderweg naar huis was het nog steeds 25 graden en genoten we van een prachtige zonsondergang!