Fiat X1/9 Club Nederland
29 april 2012

Opening seizoen op 22 april 2012


Op 22 april was de officiële opening van het clubseizoen.
We werden door Henk en Ina Martens ontvangen in de Stoeterij van Jachtslot Mookerheide in Molenhoek.

Categorie: Verslagen
Ingezonden door: Nicolette

We kregen koffie en na iedereen gedag te hebben gezegd (wat duurt zo'n winter lang!) begon de jaarvergadering. Na de vergadering werd de nieuwe site gepresenteerd. Nicolette gaf tekst en uitleg en men kon op de laptop zelf over de site surfen. Iedereen was zeer enthousiast en de complimenten zijn dan ook dik verdiend door Arjan Oosthoek die de site heeft gemaakt.

Na de vergadering was er het lunchbuffet dat bestond uit soep met een broodje. Tijdens de lunch ging iedereen weer verder met bijkletsen. Ook was de clubshop weer aanwezig en er werden goede zaken gedaan.

Na de lunch gingen we van start met de toertocht. Deze leidde ons door de prachtige omgeving van Nijmegen en een stukje van Duitsland. Helaas zat het weer ons niet zo mee. Er was zon maar we hadden ook regen, hagel, sneeuw en onweer. Dat is nou nog eens wat men noemt: wisselvallig! Het dak is er in ieder geval bij ons niet af geweest deze dag.

Tijdens de tocht kon men verschillende dingen bezichtigen zoals het Afrikamuseum, leuke dorpjes en we konden genieten van prachtige uitzichten.

Na de tocht kwamen we terug bij het Jachtslot Mookerheide waar we nog een drankje namen. Voor de mensen die bleven dineren was er een hoofdgerechtenbuffet.
We namen weer afscheid van elkaar. De dag was alweer voorbij! Het was weer gezellig.
Tot de volgende keer! (hopelijk wel met beter weer want er is niets mooiers dan open rijden met de X!)

Nicolette Rotteveel