Fiat X1/9 Club Nederland
23 juli 2012

21 juli 2012 Clubdag Sint Oedenrode


Voor de verandering werd deze clubdag eens op een zaterdag georganiseerd. Regelmatig vroegen clubleden hierom en daarom werd het eens uitgeprobeerd.
Categorie: Verslagen
Ingezonden door: Nicolette

De opkomst was zeer goed. Rond 11 uur werden we ontvangen op de markt in Sint Oedenrode. Omdat het zaterdag was moesten we wel even aan de parkeerschijf denken. (Oeps, die hadden we niet!) Gelukkig konden we terecht bij de boekhandel en kochten we voor 1 euro een parkeerschijf. (toch wel handig, die zaterdag!)

Tegen twaalven gingen we op pad. Er volgde een prachtige toertocht door de omgeving van Sint Oedenrode. Leuke bos- en landweggetjes met uitzicht op prachtige huizen die vaak te koop stonden. (zucht)

Tegen lunchtijd arriveerden we bij een 'landgoed' waar druiven worden verbouwd voor een eigen wijn. Op het weiland ernaast konden we parkeren en aten (een deel) van ons lunchpakket op. Daarna kregen we op het landgoed een rondleiding. De eigenaar heeft er een waar paradijsje van gemaakt. Tijdens zijn praatje moesten we even schuilen voor een kort verfrissend buitje maar verder is het de hele dag droog gebleven. (zoals we het graag zien tijdens de clubevenementen) We wandelden een rondje door het paradijsje en gingen daarna naar de wijnkelder waar we de wijn konden proeven. Smaken verschillen, dat is duidelijk. Wij gingen met 2 flessen rosé naar huis. De foto's bij dit verhaal zijn allemaal hier genomen.

Na de rondleiding gingen we weer verder met de toertocht die eidigde bij het oosterse restaurant 'Het Paradijs' in Uden. Hier maakten we gebruik van het oosters buffet en dat was zalig! Van sushi tot babi pangang, van gerookte zalm tot aardbeien met slagroom. Niet alles was even oosters maar lekker was het wel!

Jop en Jorien: bedankt voor deze geweldige en goed geslaagde dag!
Wat ons betreft is de zaterdag voor herhaling vatbaar!