Fiat X1/9 Club Nederland
17 september 2012

9 september 2012 Clubdag Appeltern


Wat een prachtige dag was het om het seizoen mee af te sluiten! Echt een cadeautje!
Categorie: Verslagen
Ingezonden door: Nicolette

De laatste clubdag alweer van het jaar 2012. Wat is zo'n seizoen toch snel voorbij!
We werden ontvangen in het prachtige gelegen restaurant Moeke Mooren in Appeltern.
Hier dronken we koffie op het terras waar we een prachtig uitzicht hadden over het water. En daar was vanwege het mooie weer aardig wat te zien! Na een poos gezellig met elkaar gekletst te hebben gingen we voor de lunch naar binnen voor de koffietafel. Heerlijk verse broodjes met lekker beleg erop.
Na de lunch vertrokken we voor de toertocht door de mooie omgeving van Appeltern. Onderweg moesten we puzzelen want er vielen prijzen te winnen! Helaas werd het echt puzzelen want met de route ging het een paar keer fout! Gelukkig hebben we de Tomtom aan boord en kwam iedereen bij het goede eindpunt aan maar er werden wel wat vragen gemist onderweg.
Onderweg werd er nog een stop gemaakt in Herveld bij een museumboerderij. Hier konden we plaats nemen aan tafeltjes in de appelboomgaard. We kregen wat te drinken en konden genieten van eigen gemaakte nog warme appelflappen. (gemaakt van appels uit deze boomgaard)
Na deze traktatie kregen we een rondleiding door de boerderij en daarna konden we weer verder met de puzzelrit. Het tweede gedeelte ging een stuk beter. We reden het prachtige stuk langs de Waalbandijk waar geen eind aan lijkt te komen.
Aan het einde van de route kwamen we terug bij Moeke Mooren waar we de dag konden afsluiten met een heerlijk warm en koud buffet. Ook dit was binnen maar na afloop aten we op het terras nog een lekker ijsje om nog even van het mooie weer te kunnen genieten!
Het was een heerlijke dag!